HYVITYS- JA PALAUTUSKÄYTTÖ

Meillä on 30 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää aikaa pyytää palautusta tuotteen vastaanottamisen jälkeen.

Jotta tuotteesi on oikeutettu palautukseen, sen on oltava samassa kunnossa kuin sen sait, käyttämätön tai käyttämätön, etiketeillä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tarvitset myös ostokuitin tai kuitin.

Voit aloittaa palautuksen ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa info@lisac222.sg-host.com. Huomioithan, että palautukset tulee lähettää osoitteeseen: Kvarnvikintie 15, 06950 Porvoo, Finland

Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautuslähetystarran sekä ohjeet paketin lähettämisestä ja minne. Tuotteita, jotka on lähetetty meille ilman palautuspyyntöä, ei hyväksytä.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä kaikissa palautuskysymyksissä osoitteessa info@lisac222.sg-host.com.

Vahinko ja ongelmat
Tarkista tilauksesi vastaanoton yhteydessä ja ota meihin välittömästi yhteyttä, jos tuote on viallinen, vaurioitunut tai jos saat väärän tuotteen, jotta voimme arvioida ongelman ja tee se oikein.

Vaihdot
Nopein tapa varmistaa, että saat sen, mitä haluat, on palauttaa olemassa oleva tuote. Kun palautus on hyväksytty, osta uusi tuote erikseen.< /p>

Euroopan unionin 14 päivän harkinta-aika
Jos tavara lähetetään Euroopan unionin alueelle, sinulla on edellä mainitusta huolimatta oikeus peruuttaa tai palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa, mistä tahansa syystä ja ilman perusteita. Kuten yllä, tuotteesi on oltava samassa kunnossa kuin sen sait, käyttämätön tai käyttämätön, etiketeillä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tarvitset myös ostokuitin tai kuitin.

Hyvitykset
Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja ilmoitamme, hyväksyttiinkö hyvitys vai ei. Jos hyväksytään, saat automaattisesti hyvityksen alkuperäisellä maksutavallasi 10 arkipäivän kuluessa. Muista, että myös pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi voi kestää hetken aikaa käsitellä ja lähettää hyvityksen.
Jos palautuksesi hyväksymisestä on kulunut yli 15 arkipäivää, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@lisac222.sg-host.com.

Yrityksen osoite:  Kvarnvikintie 15, 06950 Porvoo, Finland

Sähköposti: info@lisac222.sg-host.com

Puhelin: +44 7440 753961